IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Antena sectoriala SECTOR 14/60H /2.4GHz

Cod : IS-G14-F2425-A60-H


Brand: Interline

Garantie: 24 luni

/ Opinia ta

 

Comanda prin telefon la 0751.100.107 | Luni - Vineri 10:00 - 18:00

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare
 
-Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 30 RON primul kg si se adauga 1 RON/kg pentru fiecare kg suplimentar. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la FAN COURIER.
- Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 25 RON primul kg si se adauga 1RON/kg pentru fiecare kg suplimentar
 
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.
SECTOR HP 14dBi/2.4GHz is a sectoral antenna working in HORIZONTAL polarization and has the breakthrough design. Ideally suited where there is a need to build a base station with a large capacity, both on the cities where there is high density of base stations operating in the vertical polarization and in the countryside areas. Antenna is constructed in microstrip technology and surpasses most of the parameters of slotted waveguide antennas available in the market. Small size and light weight allow it to use the discrete and elegant construction of base stations in the 2.4GHz band. The antenna can be used in high storage warehouses.
 


     Key benefits

  1. Solid casing
  2. Powder painted backplate
  3. Powder painted mounting brackets
  4. Resistant UV
  5. Radiators Protection ( with a special varnish )


     Features

  1. Adjustable mounting
  2. Sector coverage
  3. Sector optimalization
Frecventa (min)
2 400MHz

Frecventa (max)
2 500MHz

Castig (dBi)
14

Polarizare
Orizontala

Impedanta
50 Ohm

Conector
Nfemale

Fără comentarii pentru acest produs