IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Informatii despre livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se efectueaza rapid intr-un interval de 24h - 48h lucratoare, din momentul confirmarii comenzii si/sau al confirmarii platii daca este cazul, in orice localitate din Romania, exclusiv prin Fan Courier sau DPD.
Comenzile inregistrate on-line pana la ora 14.00, vor fi procesate si expediate in aceeasi zi lucratoare in timp ce comenzile inregistrate dupa ora 14.00 sau in afara orelor de program, vor procesate si fi expediate in urmatoarea zi lucratoare. 
 

♦ Tarife livrare 

Dupa efectuarea comenzii on-line veti fi contactat telefonic de catre un operator de vanzari. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.
 
Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 30 RON primul kg si se adauga 1 RON/kg pentru fiecare kg suplimentar. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la FAN COURIER.
Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 25 RON primul kg si se adauga 1RON/kg pentru fiecare kg suplimentar
 
Atentie ! Tarifele de livrare mentioante mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire inseamna ca veti fi taxat/-ă pentru Km suplimentari (probabil ca sunteti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum veti fi anuntat/-ă de costul final, in momentul confirmarii comenzii !
 
Puteti verifica starea comenzii dvs. la adresa in sectiunea "Urmareste comanda" de pe site-ul nostru sau in pagina special dedicata de pe site-ul fiecarui curier folosind informatiile (cod AWB, link pagina verificare) pe care le veti primi de la noi prin email imediat ce vom preda coletele catre firma de curierat rapid.