IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

WorldNET , este o companie cu capital integral romanesc specializata in:

- furnizarea de echipamente si solutii profesionale pentru transmisiuni de date si retele Wireless in benzile de 2.4, 5.1-5.9 GHz - WiFi,WorldNET fiind in acelasi timp Importator si Distribuitor Autorizat al unor prestigioase marci si firme in domeniu, precum: Alfa Network, AirLive, INTERLINE, OsBRIDGE / OsWAVE, NETGEAR,  Ubiquiti, Volktek, LIGOWAVE
 

14 Septembrie, 2009
Antenele INTERLINE au fost Certificate NCAGE (NATO Commercial and Government Entity )...

Aceasta certificare identifica produsele firmei producatoare in sistemul de codificare al NATO-NCS (Nato Codification System) fiind disponibile in NMCRL ( NATO Master catalogue of Reference for Military Logistics).

"NCAGE Code allows you to share your company\'s data and product information departments of the military logistics system of the countries participating in the NCS and civilian buyers in the market. NCAGE code ownership is a prerequisite for the tender and delivery of military logistics."

August, 2008
Punerea in functiune a celei de-a doua linii de asamblare de antene wireless in benzile de 2.4 GHz in Romania sub licenta INTERLINE.

Iulie, 2008
WorldNET lanseaza produsele Wheelman: www.wheelman.ro

Mai, 2008
WorldNET devine importator si distribuitor pentru Romania al produselor Argtek, Tenda, Ubiquiti si Volktek.

Martie, 2008
WorldNET devine importator si distribuitor pentru Romania al produselor RF.

Decembrie, 2007
Proiectul CityNET Link este cesionat catre Airbites (grup Swisscom), cu un numar de peste 7.500 de abonati de Internet rezidentiali, cu o acoperire in toate zonele Bucurestiului, aceasta cesionare deschizand pentru Airbites posibilitatea de a deveni un important ISP in Romania.

Iulie, 2007
WorldNET devine importator si distribuitor pentru Romania al produselor si solutiilor Wireless Outdoor Profesionale OsBRIDGE si OsWAVE.

Iunie, 2007
WorldNET devine importator si distribuitor pentru Romania al produselor Alfa Network.

Mai, 2007
WorldNET in parteneriat cu Internet Solution, demareaza proiectul CityNET Link, proiect care are ca scop integrarea unui numar de peste 7.000 de abonati de Internet rezidentiali, cu o acoperire in toate zonele Bucurestiului.

Februarie, 2007
WorldNET devine importator si distribuitor pentru Romania al produselor GrandStream Networks si NETGEAR.

Noiembrie, 2006
WorldNET devine importator si distribuitor pentru Romania al produselor EnGenius si SENAO.

Septembrie, 2006
WorldNET devine furnizor de echipamente prin reteaua de Hypermarketuri Auchan

August, 2006
WorldNETeste certificat ca Importator si Distribuitor Autorizat pentru Romania al produselor AirLive.

Iunie, 2006
Punere in functiune a primei linii de asamblare de antene wireless in benzile de 2.4 GHz in Romania sub licenta INTERLINE si demararea exporturilor de antene wireless in EUROPA.

Aprilie, 2006
WorldNETdevine devine importator si distribuitor pentru Romania al produselor AirLive (networking, wireless, VoIP, Bluetoth).

Martie , 2006
WorldNET devine devine importator autorizat si distribuitor pentru Romania al prestigioasei game de produse wireless Z-COM.

Septembrie , 2005
WorldNETdevine furnizor de echipamente prin reteaua de Hypermarketuri CORA.8 August , 2005Este finalizata refacerea infrastructurii de Internet din Bucuresti pe structura de FIBRA OPTICA si Linkuri Wireless (Radio) de mare capacitate.

Aprilie , 2005
WorldNET devine importator si distribuitor pentru echipamente active Wireless al unor prestigioase marci precum: D-Link, MOTOROLA, NETGEAR, SMC, ...

Februarie , 2005
WorldNET devine importator autorizat si distribuitor pentru Romania al marcii INTERLINE, ce ofera o gama completa de Antene Wireless profesionale in benzile de 2.4 GHz, 5.1-5.8 GHz - Wi-Fi si 3.5 GHz - Wi-Max.

15 January , 2004
Lansarea Serviciilor de Acces la Internet pt abonati rezidentiali*