Produse 

 

Termeni si Conditii
 
Compania care administreaza site-ul www.worldnet.ro, denumit in continuare Worldnet.ro, este SC Worldnet Trading SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/3714/2001 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO13818797.
 
Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC Worldnet Trading SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
 
Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
 
SC WORLDNET TRADING SRL colecteazã informatii cu caracter personal, pentru a raspunde la solicitarile clientilor, aceste informatii pot include: crearea unui profil personal, procesarea unei comenzi, furnizarea de servicii clientilor, oferirea accesului la anumite caracteristici ale magazinului online, înregistrarea la buletinul informativ sau la evenimente si jocuri organizate de companie, precum si la alte sondaje online, grupuri de discutii sau forumuri pentru activitati de marketing.
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC WORLDNET TRADING SRL prin Worldnet.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
 
SC WORLDNET TRADING SRL colecteazã urmatoarele informatii personale de la utilizatorii magazinului online: nume si prenume, adresa postala / livrare, adresa de e-mail, numarul de telefon.
 
Prin folosirea magazinului online, utilizatorul este de acord ca datele lui personale sa fie colectate si procesate de catre companie, si în acelasi timp el garanteaza ca acestea sunt corecte si autentice. De asemenea utilizatorului îi este garantat dreptul de a fi informat despre tipurile de date personale colectate si procesate, despre modul în care acestea vor fi folosite si mai ales despre dreptul lui de acces pentru corectarea, modificarea sau stergerea acestor date.
 
Modul de folosire a datelor personale 
 
SC WORLDNET TRADING SRL foloseste datele personale ale utilizatorilor  pentru a le oferi posibilitatea sa aiba un cont personal înregistrat în magazinul Worldnet.ro si în modul acesta cererile si comenzile lor sa fie procesate si confirmate; pentru a oferi produse, servicii si evenimente suplimentare  (acest serviciu uneori poateinclude informatii de la alte companii cu privire la anumite produse si servicii corespunzatoare; pentru a oferi diferite modalitati de plata, servicii pentru clienti, activitati de promovare si marketing si în general pentru a fi posibil ca SC WORLDNET TRADING SRL sa îndeplineasca angajamentele si obligatiile contractuale de a furniza produsele si serviciile pe care le poate furniza utilizatorilor. Utilizatorul are dreptul de a refuza folosirea datelor lui cu caracter personal pentru scopuri comerciale, promotionale sau pentru scopuri de marketing. În cazul acesta utilizatorul poate contacta SC WORLDNET TRADING SRL, prin optiunea “Contact” publicatã pe www.worldnet.ro . SC WORLDNET TRADING SRL poate folosi informatiile oferite pentru a crea o analiza de baza, care este confidentialã si ulterior sa facã o analizã statisticã bazatã pe analiza generala în scopuri strict statistice confidentiale necesare functionarii companiei. De asemenea o parte  din informatia oferitã poate fi necesarã utilizãrii pentru punerea în aplicare a Conditiilor Generale legale pentru folosirea magazinului online si contractelor pentru vânzare-cumparare  la distanta, în scopul prevenirii a unei eventuale lezari apersoanelor sau  proprietatii. 
 
Vizitatorul site-ului se obligă să respecte drepturile de autor care sunt conexe conÅ£inutului acestui website. Utilizatorul care îÅŸi crează cont ÅŸi face comenzi se obligă să furnizeze informaÅ£ii reale ÅŸi valide asupra datelor sale de contact ÅŸi pentru adresa de livrare a comenzii. În caz contrar, Worldnet.ro îÅŸi rezervă dreptul de a bloca contul utilizatorul.
 
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul si informatiile site-ului Worldnet.ro  sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Worldnet.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemului informatic si serverului Worldnet.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.
 
Echipa Worldnet.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest web site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Worldnet.ro nu-si asuma nici o raspundere privind greselile de orice fel – dactilo, text, ilustrare, preturi, etc.- sau consecintele lor.
 
Va multumim insa pentru orice eroare pe care ne-o aduceti la cunostinta spre corectare.
 
Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software, defectiuni tehnice aparute la server, atacuri cibernetice asupra serverelor sau a sistemelor informatice ale firmei.
 
Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.
 
Worldnet.ro raspunde direct fata de beneficiar pentru bunurile furnizate sau serviciile prestate in conformitate cu prevederile legale in vigoare.
 
Daca nu exista alte prevederi contractuale, Worldnet.ro se exonereaza de orice fel de pretentii rezultate indirect in urma serviciilor prestate sau produselor comercializate sau fata de terti.
 
Worldnet.ro nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Worldnet.ro a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea bunurilor si serviciilor dupa livrare.
  
Continutul site-ului este catalogat in categoria “comercial”, astfel ca toate materialele prezentate au un caracter ilustrativ. Worldnet.ro nu poate fi trasa la raspundere pentru nici un fel de neintelegere sau gresita intelegere privind articolele prezentate.
 
Pentru date tehnice sau alte informatii complete, acestea sunt furnizate la cerere si va rugam sa ne contactati direct.
 
Worldnet.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului Worldnet, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
 
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
 
Prezentul paragraf “Termenii si Conditii” este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Worldnet.ro si clientii sai se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
 
Pentru orice lamuriri, va asteptam cu un mesaj la adresa de e-mail comenzi@worldnet.ro
 
Comenzi produse
 
*Comanda produselor comercializate in Worldnet.ro se poate face atat online cat si telefonic.
 
1. Puteti comanda telefonic sunand la numerele: (004) 021-231.33.30 si (004) 0751.100.107 / 0751.100.108, de Luni pana Vineri intre orele 09.00-18.00.
 
2. Pentru a plasa in site o comanda, intai trebuie sa alegeti produsele pe care le doriti si sa le adaugati in Cosul de cumparaturi prin apasarea butonului de Comanda gasit in pagina produsului.
 
La finalizarea acestui proces vi se vor cere datele pentru a creea un cont (nume utilizator, parola, adresa mail, nume, prenume, numar de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare).
 
Dupa introducerea datelor trebuie sa alegeti modul de livrare si modul de plata.
 
Dupa plasarea primei comenzi datele dumneavoastra vor fi salvate pentru a le putea folosi ulterior si pentru a nu fi nevoie sa le mai introduceti inca o data.
 
In situatia in care sunteti deja clientul nostru, este nevoie doar sa va introduceti numele de utilizator si parola, iar datele dumneavoastra vor fi automat incarcate.
 
Comanda Dvs. este incheiata cu succes dupa confirmarea telefonica a disponibiltatii produsului/produselor, stocului, costurilor de livrare, termenului de livrare si a costurilor suplimentare de transport (daca este cazul),  a comenzii initiale plasate online.
 
In momentul procesarii comenzii si trimiterii coletului catre Dvs., veti fi contactat telefonic si veti primi un e-mail cu Factura Fiscala anterior acceptata, prin care veti fi instiintat ca produsele comandate au fost expediate.
 
Sistemul de comenzi online nu permite actualizarea in timp real a stocurilor si din acest motiv fiecare comanda necesita confirmare telefonica prealabila.

Comenzile neconfirmate telefonic si neprocesate pe baza de Factura Fiscala de catre operatorii nostrii, NU obliga nici una din parti la cumpararea / vanzarea produselor, respectiv a finalizarii comenzii.
 
Comenzile trimise dupa terminarea programului de lucru se vor procesa a doua zi / in prima zi lucratoare pentru comenziile plasate in weekend sau sarbatorile legale.
Toate preÅ£urile afiÅŸate pe site sunt exprimate în RON ÅŸi includ TVA (19 %).Datorită volumului mare de informaÅ£ii ÅŸi a condiÅ£iilor impuse de către producători, caracteristicile ÅŸi disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.
 
Livrarea
 
*Obtineti informatii complete in sectiunea Cum Livram? a site-ului.
Pentru livrarea produselor comandate oferim urmatoarele posibilitati de livrare:
 
1. Ridicare produselor de la sediul nostru, cu verificarea acestora si dupa caz punerea in functiune a acestora. In acest caz, regulile aplicabile achizitiei ies de sub incidenta comertului la distanta si dreptul consumatorului de retragere in 14 zile, nu mai opereaza
2. Livrarea produselor catre dumneavoastra prin intermediul firmelor de curierat cu care colaboram- Fan Courier / Urgent Curier si respectiv daca Dvs. solicitati o alta firma de curierat respectiv serviciul de mesagerie al R.A. Posta Romana (dimensiuni si greutate limitata).
3. In anumite situatii putem asigura livrarea gratuita in zona Bucuresti prin mijloace proprii.
 
Plata
 
*Obtineti informatii complete in sectiunea Cum Cumpar? a site-ului.
Pentru a plati produsele comandate puteti opta pentru una din optiunile de mai jos:
 
1. Plata la sediul nostru: cash sau cu cardul.
2. Plata la curier prin ramburs in cont colector- se va face in momentul livrarii coletelor de catre Fan Courier.
3. Plata prin ordin de plata bancar- aceasta modalitate de plata va fi solicitata:
- inainte de livrarea produselor atunci cand valoarea comenzii este peste 5.000 RON
- pentru plata unui avans atunci cand produsele nu sunt in stoc in tara si sunt comandate de la furnizorii externi;
- se va emite factura de avans pentru aceasta suma.
 
Politica de returnare a produselor
 
Produsele pot fi returnate in aceleasi conditii in care au fost receptionate, având toate accesoriile conÅ£inute în pachetul sigilat, respectiv vor fi insotite de Factura de Achizitie si Certificatul de Garantie in ORIGINAL ( nu se accepta copii ale acestora ).


 
Produsele cumpărate de la Worldnet.ro pot fi returnate în următoarele situaÅ£ii:
 
Produsul pe care l-aţi primit nu este conform cu specificaţiile de pe website-ul nostru.
În acest caz puteÅ£i cere înlocuirea produsului cu unul conform (dacă există în oferta noastră) sau puteÅ£i cere rambursarea contravalorii.  Costurile de returnare ÅŸi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de Worldnet.ro.
 
V-a fost livrat din greÅŸeală alt produs decât cel comandat.
Vă rugăm să returnaÅ£i cât mai rapid produsul, pentru a putea fi înlocuit cu cel corect. Dacă produsul dorit de dvs. nu mai există în oferta noastră puteÅ£i să cereÅ£i rambursarea integrală a contravalorii. Costurile de returnare ÅŸi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de Worldnet.ro
 
Produsul comandat este nefuncÅ£ional sau s-a defectat în primele 24/48 de ore de la recepÅ£ie
ReturnaÅ£i produsul ÅŸi il vom înlocui imediat cu altul. În cazul în care produsul nu este disponibil în stocul nostru puteÅ£i cere rambursarea contravalorii.
Costurile de returnare ÅŸi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de Worldnet.ro
 
Produsul s-a defectat în termenul de garanÅ£ie.
În cazul în care produsul nu poate fi reparat, îl vom înlocui cu unul identic sau similar ca specificaÅ£ii tehnice, în termen de maximum 15 de zile de la primirea produsului defect. Dacă produsul nu este disponibil în stocul Worldnet.ro, puteÅ£i cere rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de returnare ÅŸi de transport pentru produsul înlocuitor (dacă este cazul) vor fi suportate de vanzator.
 
Clientul persoană fizică doreşte să renunţe la cumpărare.
Conform legistaÅ£iei în vigoare, clienÅ£ii persoane fizice care au achizitionat produsele OnLine, au dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi ÅŸi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.
 
RenunÅ£area la cumparare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele comandate online si livrate prin curier.
 
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaÅŸi stare în care a fost livrat (fără semne de utilizare improprie, fara semne de lovire, manipulare necorespunzatoare, preferabil in ambalajul original cu toate accesoriile, precum ÅŸi cu documentele care l-au însoÅ£it). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult in 14 de zile de la retur, inclusiv dupa caz, costurile livrarii initiale cu exceptia cazului in care s-a solicitat o livrare mai rapida decat cea standard.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut, ne rezervăm dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului/produselor ( ex: pt ambalaj deteriorat/lipsa -10%-30%) pentru readucerea în stadiul iniÅ£ial (dacă este posibil) / pentru a fi facut vandabil ca si produs "resigilat" sau pentru a acoperi diferenÅ£a de preÅ£ rezultată din vânzarea produsului ca "resigilat" sau, la opÅ£iunea clientului, îi vom re-expedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acestă clauză se aplică conform cu O.G. 34/2014, în cazul achiziÅ£ionarii de produse din acest website folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiÅ£iile cuprinse în O.G. 34/2014.
 
Model Formular de Retragere ( numai pentru achizitiile online ce fac obiectul O.G. 34/2014, prezentul formular se trimite inapoi completat doar daca doriti sa va retrageti din contract ):
 
Catre: .................................................... ; [se introduce numele, adresa poştală şi, dacă este cazul, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale profesionistului]
 
Va informez/informam* prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra* din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse / prestarea urmatoarelor servicii: ................................................. ; 
 
Comandate la data de*: .......................... / primite la data de*: ..........................;
 
Numele consumatorului: ...................... ;
Adresa consumatorului: ....................... ;
Semnatura consumatorului: ................. ; [doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie]
Data: ..................................................... ;
Nota: * Se elimina mentiunea inutila dupa caz.
 
 

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru

 
 
 
 
 
 


Viziteaza magazinul WorldNET.ro pe ShopMania  Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza magazinul pe Cauti.ro