IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.

Zcom XI-325HP+ PC CARD

Cod : XI-325HP+


/ Opinia ta
REDUCERE
REDUCERE
-30%

 

Comanda prin telefon la 0751.100.107 | Luni - Vineri 10:00 - 18:00

♦ Informatii Livrare 

Pentru afisarea metodelor de livrare dsponibile, selecteaza in prealabil judetul si localitatea pentru livrare
 
-Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 30 RON primul kg si se adauga 1 RON/kg pentru fiecare kg suplimentar. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la FAN COURIER.
- Daca se alege ca modalitate de plata Transfer bancar costul transportului este de 25 RON primul kg si se adauga 1RON/kg pentru fiecare kg suplimentar
 
Tarifele de procesare comanda si livrare mentionate mai sus, sunt valabile numai in aria de acoperire a curierilor cu care avem incheiate contracte. Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire, inseamna ca vei fi taxat/-ă pentru km suplimentari (probabil ca esti deja obisnuit/-ă cu asta) si oricum vei fi anuntat/-ă de pretul final in momentul confirmarii comenzii. Comenzile fara o confirmare telefonica prealabila din partea dvs. NU vor fi expediate.

PC Card XI 325HP+
functioneaza in 2.4 Ghz , 802.11b 
antena detasabila si 2 conectori RP-MMCX

Acest card este excelent pentru a maximiza raza de acoperire al access point-ului dumneavoastra , pentru aplicatii mobile. Acesta dispune de puterea de transmisie de 100 / 200 / 300mW si receptie de semnal excelenta . Acest card dispune de o raza de operare cu mult mai mare decat cardurile standard 802.11b. Utilizatorii vor experimenta îmbunatatiri dramatice în calitatea si capacitatea retelelor lor wireless . Echipat cu o antena detasabila si doi conectori RP - MMCX disponibile, utilizatorii pot conecta antena optionala pentru a mari raza de access deja superioara!


English Description
This card series are great for maximizing the range of your AP, for mobile applications, and will reach those "hard to reach" locations with the appropriate external antenna. It Features transmit power of 100/200/300mW and excellent receive sensitivity. Such High Power Wireless PC Card provides an operating range far greater than standard 802.11b wireless cards. Users will experience dramatic improvements in the quality and throughput of their wireless networking. Equipped with a detachable antenna and two available RP-MMCX connectors, users can connect optional high gain antenna to increase the already superior range!
Fără comentarii pentru acest produs